En bild säger mer än tusen ord...


Förvirrad som bara den....

Jag fick ju som ni vet besök av tant röd den 20e, och kärringen har inte haft vett att åka härifrån än ;P Ringde därför gyn idag för att höra hur normalt det är att man har en menstruation på 11 dagar hux flux, har inte haft någon stark blödning alls utan mer blodblandat. Men det var tydligen helt normalt efter att ha ätit p-piller i så många år. Kan helt enkelt vara på grund av att min kropp omställer sig.

Fick efter samtalets slut ett infall och gjorde ett grav test som jag hade liggandes i badrumsskåpet. Farligt att ha såna grejer hemma när man är missbrukare.... och resultatet... ja vad ska man säga, kommer en bild om en liten stund.

Nu sitter jag i alla fall och väntar på att bli uppringd av kvinnokliniken igen, för det här satte ju saken i ett helt annat ljus!!!!


Usch nu har jag varit lat...

Och inte uppdaterat bloggen på flera dagar. Har jobbat som en gnu i veckan och inte haft vare sig ork eller inspiration till att blogga. 12 timmars pass kan verkligen ta knäcken på en...

Igår var vi iväg på kräftskiva, hade supertrevligt men jösses vad med räkor vi fick över. Var iväg på morgonen och köpte ett nytt kylskåp och jag passade på att köpa räkor och kräftor till kvällen. Köpte en 5-kilos kartong med räkor för de var på extrapris. Hade egentligen tänkt dela på det och ta med bara lite grann, men sen uträttade vi en massa andra ärenden så de började ju tina till sig så tog med hela kartongen med en dum förhoppning om att det skulle säkert kunna gå åt ändå. Föga förvånande så var halva kartongen kvar efter kvällens slut, jaja.

Idag är man sådär måttligt mör och seg, funderar på om man ska göra något idag eller om man helt enkelt ska bli kvar liggande på soffan...


Höstväder och pensionärsmat...

Huvva idag känns det verkligen att hösten ligger i luften. Nästan så att jag tror det fina vädret höll i sig bara för att jag skulle få en fin födelsedag och nu när den är förbi då kan det minsann släppas på höstvindar och ösregn. Slogs idag av den hemska tanken att snart får man väl sätta på vinterdäck också... och det är bara tre månader till jul... Men tänker man tillbaka tre månader, till midsommar, så inser man snabbt att tre månader är rätt så långt ändå. Det är konstigt det där, jag tycker tiden går bara fortare och fortare ju äldre man blir, fast ändå inte om man tänker tillbaka. Nya vinterdäck måste jag inhandla också, tänk om man kunde slippa bilskrället och bara zappa sig till önskad plats, hade definitivt varit billigare och mindre bekymmersamt. Tycker min bil inte gör annat än att krångla och kosta pengar, himla tur att man har en sambo som gillar att mecka bil så blir det i alla fall lite billigare.

Ikväll så ska det ätas kroppkakor och bacon, vete tusan vad som flög i mig men fick ett infall att jag var sugen på det. Av någon outtgrundlig anledning associerar jag det med pensionärer och har inte ätit det på gud vet hur länge, men är uppväxt med det och diverse andra mystiska maträtter såsom blodbröd med fläsk, blodpannkaka, köttsoppa med klimp m.m m.m listan kan göras lång. Ugnsgrillad älgtunga på knäckebröd hör väl kanske inte heller till vanligheterna...

Just nu så är det ganska lugnt på barnfronten, har till viss del ersatt mitt baby saks letande med att kolla runt efter maine coon uppfödare. Den dagen vovven är borta ska familjen nämligen utökas med en "liten" maine coon som skall forma grunden till mitt framtida katteri. Tror nog att min torka på bebisfronten har att göra med fröken röds besök och misstänker att jag snart är igång igen.


Tröttare än trött och är spikmattan nya jesus?

Helt slut i kroppen idag. Jobbade först 7-14, sen in till stan, hämta svärmor, hjälpa henne handla, jag hittade en Crosstrainer på ica maxi för 850:- så handlade lite jag med ;P Blev lite färg till håret också då det ser ut som kriget med världens fulaste utväxt blä. Sen direkt till stallet, var la där vid fem tiden. Mocka, göra mat, ut i skogen och rida... Plötsligt var klockan nästan åtta, och inte hade jag ätit än heller. Mötte förövrigt också en älg i skogen så jag höll på att pissa ner mig, han var nog räddare än jag dock för han vände illa kvickt när han märkte oss. Strax innan älgen mötte vi någon idiotisk svampplockare som smög runt i buskarna i värsta militärandan. Antingen var han jäkligt otrevlig och sket i när vi ropande bad honom stå stilla, eller så fattade han helt enkelt inte svenska. Störigt var det i vilket fall då hästarna tyckte han var döläskig och steppade runt som två balettdansöser och frustade i riktig stridshäst stil hehe. Var hemma i hemmets lugn strax efter åtta, vrålhungrig, sambon hade gjort mat, puss på honom <3 Efter att jag fått mat i magen fick jag ny energi och ville montera min nya fina crosstrainer, bad då sambon hjälpa mig men nehedå då skulle han gå å sova, trökpelle, så nu sitter jag här som en riktig blondie med en beskrivning som jag fattar nada av och en sprillans ny superfin crosstrainer i massa bitar och diverse delar utspridda över vardagsrumsgolvet... Måste säga att min spikmatta låter tusen gånger mer lockande för tillfället haha, den ska ju tydligen, enligt vissa väldigt oidentifierade och obevisade källor, också kunna leda till viktnedgång. Läste världens diskussion i detta ämnet på familjeliv.se igår, och man kan ju inte annat än småle. Man skulle kunna tro att den där spikmattan är en materialiserad jesus som återuppstått och kommit tillbaka till världen för att frälsa oss från all ondo... Alla fall om man ska tro på alla dessa faaaaantastiska effekter den däringa mattan tydligen ska ha... hmpft säger jag, jag tror det stavas P L A C E B O effekt.... Men jag gillar min spikmatta ändå :)


Härlig födelsedagspresent man fick...

Mensaskrället dök upp sisådär 8 dagar försenad idag... Jaja bara ny tag i fabriken som gäller nu då! Har haft en super rolig helg i övrigt. Hade ju en massa gäster igår och åt smörgåstårta så det spruta ur öronen vill jag lova. Super trevligt hade vi också! Har haft gäster även idag då en kompis och hennes familj inte kunde igår, så då åts det ännu lite mer smörgåstårta. Nu är jag kräkless på smörgåstårta och kommer inte äta det på ett år igen, eller åtminstone ett halvår tills gubben fyller år haha. Men gott var det i alla fall...

Har varit hos ett par kompisar som fick en liten bebis i veckan och hälsat på också. Fick sniffa och hålla sovande bebis i säkert en timme <3 Supersöt liten tös de har fått, blir ju riktigt avis ska erkännas.

Imorgon är det ny vecka och jobba som gäller, så nu sitter man ju här med lagom söndagsångest och försöker vara positiv, går sisådär ska erkännas...


Kalasdags...

Jag blir ju tydligen ett år äldre imorgon så idag blir det lite kalas här hemma. Ska bjudas på smörgåstårta och äppelpaj mums mums. Gästerna börjar trilla in om en och en halv timme så jag hinner tyvär inte blogga så mycket mer idag då jag måste hoppa in i duschen och göra mig iordning, men jag bjuder på en smörgåstårtebild :) Smörgåstårta som jag och sambon förövrigt satt uppe halva natten och gjorde hmpft. Han tyckte det var smartare att göra dom igår så vi slapp det idag, men han räknade nog inte med att vi bägge skulle vara borta så länge. Vi började vid halv tio igår kväll och var klara vid halv två inatt... ja jisses... Bäst att dom är goda nu med!


Badkars cravings...

Gud vad jag vill att vi fixar in ett badkar i huset vårat innan jag blir gravid, för att inte tala om innan man får barn... Men tänk om det vore så lätt så vi bara kunde sätta in ett badkar, men nehejdå. Måste ju i såna fall fixas en större varmvattenberedare också ugh. Och en större beredare får inte plats i den lilla källaren vi har, så vart sjutton ska jag göra av den då? Och sen kostar det massa pengar med ju, och denna månaden ska vi beställa nytt kylskåp, ny tvättmaskin och ny torktumlare så det blir ju en lagomt roande räkning redan där... Usch vad det ska vara bökigt att ha hus ibland då. Som tur är så är nog hästsläpet snart färdigrenoverat så det kan säljas till förmån för mina badkarsplaner. Känns lite overkill att ha ett hästsläp när man inte har någon pålle längre.

Nu är det äntligen fredag i alla fall, är ledig tills på måndag så ska försöka hinna göra massa grejer i helgen. Men så fyller jag år på söndag så det blir kalas imorgon då jag ska bjuda på smörgåstårta och grejer så jag måste åka och inhandla de sista ingredienserna idag. Funderar på om jag ska göra själva tårtorna idag och bara dekorera dom imorgon så blir det inte så stressigt, godare blir dom ju också för den delen.

Ska även följa med en kompis och hämta en lekstuga vi hittade åt hennes dotter. Bortskänkes mot avhämtning, det är bra pris det haha. Jag har med andra ord en hel del att göra idag, och lika fullt förbaskat parkerade jag mig på soffan med en kopp kaffe och nu vet jag inte vart jag ska börja. Sugen på att se en film jag lånat blev jag också. Sicken slacker man är...


Finns det rehab för grav test missbrukare???

GAAAAAAH rent ut sagt, jag blir verkligen inte klok på detta, jaaaaaaaaaa jag tog ett test till idag, suck på mig. Idag visade det ju inte ett skvatt så det är la bara att glömma att det är ett litet pyre därinne... Ska ju i och för sig inte klaga eftersom detta var första försöket och så pricksäkra kan vi väl ändå inte vara haha, men ack så störigt ändå. Och vart fabian håller den där tant röd hus egentligen, sjukt dålig stil att bara ta semester ett par dagar precis nu. Dåligt dåligt, jag har då inget minne av att jag godkänt någon ledighetsansökan heller hmpft. Funderar på att sätta in en efterlysning på blocket...


Gulliga tryck, mer kläder och behov av mer lådor i min byrå....

Såg en tjej på familjeliv som hade tryckt ett så himla häftigt tryck på sin tröja så var bara tvungen att fråga vart hon hittat det. Så här såg det ut, och det kom ifrån (bilden lånad från deras hemsida):

www.gladagrodan.se


Sånt får man ju definitivt beställa haha. Köpte också två bodies igår, de var sådär fulsöta med traktorer på. Sambon är ju dessutom en riktig bonne så han uppskattade dom skarpt. Köpte nog dom mest för hans skull haha. Stackars unge om vi får en tjej säger jag bara...

                   

Sen har det fyndats lite strumpor, och så har vi fått en supersöt mössa igår av kompisen som är invigd i bebisverkstadsplanerna.

         

Kan knappt vänta tills sambon kommer hem från jobbet om ungefär en timme, har inte kunnat få tag i honom då han inte har mobilen påslagen på jobbet, så han har inte hört talas om att även kompisen tolkade det som ett eventuellt plus. Tror jag ska önska mig ett gravtest i födelsedagspresent hahaha. Sen får man ju hoppas att det är starkare till helgen också så det inte bara är inbillning eller ett missfall...


Herrejävlar... Kan det verkligen vara ett plus?

Ojojoj vet knappt vad jag ska tro. Är ju idag på bim +4 och mensaskrället skulle ju ha kommit, men inte synts till. När sambon skulle ner till apoteket för att köpa kortisonsalva till sina eksem bad jag honom köpa med ett grav test också. Hade inte bestämt om jag skulle ta det idag eller vänta några dagar till, har ju trots allt redan avverkat tre test o.O Meeeen...när testet väl fanns hemma sen så kunde jag ju verkligen inte låta bli (dålig karaktär-ja hehe)

Men inte blev jag någe klokare på det, visade ju ett yttepytte super svagt någonting som kanske eventuellt skulle kunnat vara antydan till ett streck, vafaaaaan är det liksom. Bad sambon kolla på det, han sa först neeh men där är ingenting, förklarade då vart jag tyckte att jag såg det, å så säger jooo men där kanske kan vara någonting ändå, men tror du inte bara det är skuggan av den där guckan som ska bli färgat om det är positivt. Hmpf försökte förklara att den syns ju inte om den inte reagerar av någonting, men det gick ju sådär. Han skulle nog behöva ett stort fett övertydligt plus för att bli övertygad.

Så eftersom han var föga behjälplig ringde jag halvt hysteriskt en kompis, en av få som vet om våra bebisplaner och fråga om hon kunde slå ett öga på det också. Sa till henne att inte säga att hon såg ett streck om hon verkligen inte tyckte att hon gjorde det. Kort därefter utbröt hysteri och gapskratt för hon tyckte minsann att det var ett streck där hon med. Svagt, men ändock ett streck.

Hon ringde även och dubbelkolla med sin kompis som är barnmorska och denna intygade också att oavsett hur svagt strecket är så är det ett streck så är det haha.

Så super omtumlad och darrig på handen är man nu och försöker tänka som en normal person men tror jag har glömt bort hur det gjordes redan. Om, OM det nu är en liten plutt därinne så skulle han/hon kolla ut någon gång i slutet av maj enligt räknaren på familjeliv:


http://www.familjeliv.se/Vantar_barn/Kalender/graviditetsutrakning.php?calctype=mens&year=2009&month=08&day=17&cyclediff=0&luteal=0&calculate=Ber%E4kna

Hmm vågar nog inte hoppas riktigt än ska jag säga, men vi får la ta ett nytt test efter helgen och hoppas på att det visar starkare plus så sambon kan bli övertygad också, jag med för den delen haha. Det blir i alla fall en vit helg i helgen, födelsedag till trots!


Fina stödstrumpor för ovanlighetens skull...

Misstänker ju att man som så många andra kan komma att behöva stödstrumpor mot slutet av sin graviditet. Men seriöst vem vill springa runt i de där tjock nylon tant strumporna som så många äldre kvinnor sitter med. Hittade ett alternativ som jag tyckte såg bra mycket mer lockande ut på:

www.funqwear.se

I läckra färger och med ett charmigt tryck uppe på vaden. Kan definitivt se mig själv bära dessa till kjol utan att skämmas ;) Ett litet smakprov till er alla, bilderna lånade från deras hemsida.

                   


omg im in lööv...

Spana in denna killen alltså, han är helt fantastiskt duktig!!!

http://www.youtube.com/watch?v=9wceKiDBjFM

Sjukt vilken bredd han har på sin stämma! Honom vill jag se och höra mer av, hoppas han får till en karriär och att den når ända till Sverige sen med...


oooh glömde ju...

att sända ut ett supertack i cyberspace till skaparen bakom

http://www.busbra.nu/

samt de vänliga själar på familjeliv.se som tog sig tiden att tipsa mig om hur sjutton man fick väck det där bloggnamnet och informationen under headern, nu ska bloggen funka som jag vill :)


Fortfarande ingen tant röd i sikte...

och inte den minstaste känning. Vad fasiken rent ut sagt, jag som ville att den skulle komma nu så vi kan fortsätta försöka producera haha. Kanske man är en sån där "låghormonare", inte för att jag har någon större koll på vad det är...men ändå! *note to self, läs på om låghormonare*

Har påbörjat mina studier gällande "den livsfarliga kattlådan och graviditet". Vill hitta bra information om det där så man vet vad som gäller, jag har fått för mig att det där är rätt så överdrivet, men å andra sidan vill man ju inte ta några som helst risker vid en eventuell graviditet heller.

Någon som har tips på någon läsvärd artikel i ämnet?

Idag har jag fått hem ännu ett av mina tradera fynd, den bodyn som hade små hundar på sig. Var skitsöt så är jättenöjd. Har även fått 3 par strumpor av en kompis som hon hade budat hem åt mig haha.

Har förövrigt spenderat dom senaste 7-8 timmarna hemma hos henne och hjälpt henne komma igång med att sälja av sina barnkläder på tradera. Sjukt avundsjuk på vissa av hennes gulliga plagg-JA. Nästan så även jag, den inbitna "vill helst ha en pojke" bruden får sug efter en liten tös som man kan klä i så sjukt söta kläder.


Dags för en liten update på hur det går i bebisfabriken...

Det går ju dessvärre inte så jättebra. Insåg igår efter en koll i min almanacka att min mens inte alls var beräknad till den trettonde, dvs idag, utan den var beräknad redan igår. Glad i hågen blev jag ju då så klart eftersom det kunde ju betyda att jag redan är gravid, hur osannolikt det än känns. Var ju därför tvungen att ta ett test idag så klart, vilket visade negativt resultat. Så just nu är jag rätt så inställd på att tant röd kommer när som helst och att vi helt enkelt får ta nya tag i kommande cykel. Inte för att jag klagar, för produceringen är ju en ganska rolig bit den med eller vad säger ni ;P 

Suget efter en bebis och en graviditet har ju definitivt inte minskat och jag har roat mig med att kolla runt på kläder och andra baby grejer, surprise surprise hehe. Såg ett par supersöta handgjorda jeans byxor i tidningen "Föräldrar och Barn" (sid. 57) som var gjorda av en affär vid namn Yorrik. Efterforskningar visade att de hade en hemsida (www.yorrik.se) och dessutom en webshop! *Dör av lycka* Så här kommer ju så klart lite smakprov på deras gulliga kläder, bilderna är lånade från deras hemsida.



                   


Bloglovin here i come...

Har nu ordnat så man kan prenumerera på nya inlägg via bloglovin.com. Det är bara att trycka på den lilla rosa knappen till höger för att börja prenumerera.


Ännu en tävling

boob-riktigtavling
Jag är med och tävlar hos Carolina om en amningstopp värd 375 kr från Boob!
 Var med och tävla du också!”


Ny design, at last!

Har tagit mig cirkus en och en halv timme att koda om hela sidskrället och få in headern där jag ville ha den, och är lika fullt förbenat inte hundra nöjd. Men men nu får det vara så här tills vidare, är inte riktigt säker på vad det är jag vill ändra heller hehe. Headern är jag i alla fall super nöjd med! Tusen tack till Cosmic, www.cosmicuniverse.net/ccc

Så vad tycker ni? Blev den nya layouten bra?

kl: 18.25 Gaaaaaah trodde jag ja, har ju inte alls lyckats koda om den som jag ville och trodde SUCK. Hur fabian får man bort den där funktionen med att bloggens namn och beskrivning försvinner på ALLA sidor, jag hade tydligen bara lyckats koda bort det på framsidan *morr mutter mutter*


Herregud vilken lång dag...

Har haft folk här precis hela dagen också så har inte hunnit sätta mig och blogga precis. Sambon och en kompis skulle nämligen hugga ner massa träd på vår tomt, så jag vaknade klockan halv nio imorse av en vrål skällande hund, vår gäst hade då anlänt så det var bara att hoppa up ur sängen glad i hågen och sätta på kaffe och servera frukost. Sedan gick grabbarna ut och jobbade medan jag höll på här inne. 
                                      
         

Slängde igång en tvätt, vek in tvätt, åkte och handlade m.m. Sedan var det dags för lunch, måste ju bjuda de ihärdiga arbetsmyrorna på något gott så jag ställer mig och gör en sallad med färsk pasta och kräftstjärtar, ignorera kladden som jag tydligen lyckats göra på bänken innan jag tog bilden haha. 

 

Efter det var det ju bara att ta itu med berget med disk som jag lyckats skapa, och så sätta på kaffe så klart. Till kaffet så bjöds på ambrosiakaka, ballerina kex och maryland cookies, hur dom nu lyckades få i sig det också efter den där bjässe salladen... o.O Hux flux var klockan fyra på eftermiddagen och jag har ingen aning om vart dagen tagit vägen. Gick ut och hjälpte till att kratta ihop grenar och spill i en timme, och sen in igen och börja med kvällsmat suck. Som tur är kom flickvännen till den hjälpsamma kompisen och gav mig ett handtag med att skala morötter och potatis. Bjöd på kantarellgryta och potatis, vilket var mycket uppskattat, helt renslickade formar haha. Sen blev det filmkväll och massa prat, super härlig kväll verkligen, men ack så trött jag är!! Älskar dock att laga mat och fixa, och är det sen dessutom uppskattat och man får beröm är det ju ännu roligare så jag har haft en super härlig dag, även om det har varit fullt upp. Imorgon är det dessvärre jobb blah så bäst att man hoppar i säng nu innan man är helt zombifierad.

Har ju dessutom redan hunnit få min nya header, och skulle så gärna sätta mig och pussla ihop det redan ikväll, men det får nog tyvär vänta med ny layout till imorgon. Men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge som det så fint heter. SUPERFIN blev den i alla fall, precis som jag trodde. Kan knappt vänta tills ni får se den!


Wee ny layout på gång =D

En gammal känning från kattforum.se har lovat att göra en header till min nya layout! Så spännande! Kan knappt vänta tills den är färdig, hon är verkligen SUPER duktig! Hon har gjort en header till en gammal blogg en gång i tiden och jag var supernöjd med den, så tror även denna kommer bli helt fantastisk!

Ni måste ju spana in hennes hemsida och se hur duktig hon är på grafisk design! 
                                                              
www.cosmicuniverse.net/ccc


Nu är det fredagsmyyyys....

Vilken dag! Har spenderat mest hela dagen utomhus tycker jag. Började bra med pannkaksfrukost ute i skogen, jag kan ju dock villigt erkänna att jag var så där måttligt road av att leta svamp idag. Gick mest och strosade och njöt av att vara ute i friska luften. Sambon blev inte nöjd med vår skörd dock så han och vovven gick en runda till med svärfar sen fram emot eftermiddagen. Skulle tro att min utlovade  kantarellgryta är det som lockar innerst inne hehe.

         

Efter det blev det en sväng till en kompis för att hjälpa henne med hennes dator, vilket i och för sig gick mindre bra men var ack så trevligt ändå. Sen var det dags för en tur ut till medryttar hästen för första gången på tre veckor. Har den stora lyckan att rida en smågalen bortskämd femåring efter Rubinrot, som varit bortskickad på bootcamp i 3 veckor så jag har haft ett litet uppehåll. Att man är en "unghäst" med väldans massa nerver är väl sin sak, men när dom nerverna sitter inuti en klumpeduns på 175cm, som dessutom har noll koll på vart han sätter sina fötter när han bockar och stegrar och håller på, är det inte annat än att man har lite respekt. Var därför lite halvt road av tanken på att rida ut idag, då dessa så kallade uteritter brukar sluta i en massa hoppande av och på hästen för min del, då han stirrar upp sig för något blir han i det närmaste oregerlig och avsittning och ledning är enda alternativet. Dessutom har jag ju inte suttit på honom på tre veckor, men tänkte att han hade ju faktiskt varit på boot camp hos tränare tre veckor nu så vad sjutton, kan la vara värt ett försök, vädret var ju så underbart så harva på ridbanan kändes mindre lockande. Och vilken uteritt det blev, helt underbar tur i skogen på strax över timmen, och klumpedunsen var riktigt väluppfostrad <3. Blev förvisso en avhoppning på ett ställe där vägen var tvär dränkt i vatten, han är en sån där fjolla som är rädd för att bli våt om fossingarna förstår ni, men de kan jag leva med. Super glad och nöjd åkte jag från stallet med ett stort leende på läpparna. 

Bestämde mig sedan för att vi minsann skulle kompensera hurtigbulle fasonerna med pizza kväll ikväll. Så nu ligger man nerbäddad i soffan framför simpsons, vilket jag för övrigt hatar och därför knapprar runt på datorn i stället, och har en J***a träningsvärk i armar, mage, rumpa, lår ja till och med i en tå hur jag nu har lyckats med det.... Himla tur att man inte har ägglossning i helgen för här blir banne mig inget fredagsmys i den bemärkelsen.


Klart man vill vinna ett presentkort till den gulliga affären!



"Jag vill vinna ett presentkort värt 500kr från Barnens Gruva hos Tant Ulrika!"



Frukost i skogen...

Håller på att brygga kaffe för fullt och packa iordning en frukost, sen bär det av till skogen. Sambon kom med den underbara iden att vi skulle ut och leta svamp och äta frukost i skogen. Bäst för fästingskrällena att de håller bra avstånd till mig säger jag bara...Ska till en kompis och hjälpa henne med datorn en sväng sen med. 

På söndag är det beräknad mens, drömde inatt om att jag fick mens och var så besviken när jag vaknade. Tror min hjärna är lite smått paranoid för tillfället.


Meeeeeeeeeeep, vill ha!!!

Har hittat massa gulliga väggdekaler med väldigt hög vill ha faktor. Jag och sambon har ju bestämt att datarummet aka blivande bebisrummet, inte ska tapetseras om då vi nyligen gjort om det. Så känner vi i alla fall nu, men man kan ju hinna ändra sig med haha. Hittade däremot en sida idag som sålde självhäftande väggdekaler, och för bra priser med. Det hade ju varit idealiskt för att få in lite barnrumskänsla. Denna serien blev jag stört kär i...





                   


Lite tveksam på om den funkar jättebra med cappucino väggar dock, så denna serien är också mycket mycket tänkbar...



         

Det är ju en himla tur att jag har gott om tid på mig för att fatta beslut haha. Blev imponerad av deras priser också, 199:- för en karta med 40 talet dekaler. Helt klart prisvärt om ni frågar mig. Herregud nu låter jag som värsta reklamprissen, var inte alls så det var menat utan ville bara dela med mig av mitt nyfunna klipp :)

De hade också en väldans massa fina dekaler med olika teman, nalle puh, hannah montana osv. www.zyboo.com är adressen ifall ni är sugna på att titta runt lite på deras grejor. Alla bilder är lånade från deras hemsida.


Brottningsmatch på gräsmattan och sekatör fetisch...

Grinollen checkar in, har varit på fruktansvärt tråkigt humör idag, vaknade nog helt klart på fel sida av sängen. Stod ute på gräsmattan och hängde upp tvätt med sambon innan när han utbrister fan va tjurig du är vad är det med dig, på vilket han fick svaret -"Vänta du bara tills jag är en graviditetskossa med svallande hormoner, vad ska du göra då då." Då skulle jag göra så här säger han och svisch så är jag nedlagd på gräsmattan och kittelkrig och gapskratt utbröt. Hmpf skulle vilja se honom göra det lika lätt när man är höggravid haha.

Förövrigt så har jag fått lyssna på hans långa utläggning om vilken faaaantastisk sekatör han köpt på lantmännen, och för bara 120 kronor med. -"Känn på den så lätt den är och hur skönt den ligger i handen, du måste testa klippa med den med!" Herregud det är väl en sekatör som vilken annan tycker jag och himlar lätt med ögonen, men tycker nog att det är lite gulligt ändå med de där pliriga ögonen som lyser som på en liten pojke på julafton. Man får vara glad så länge han håller sig till leksaker i den billiga prisklassen ;P

Stinker stekos i hela huset med, här har stekts pannkakor så det står härliga till. Men hellre stekos än den där förbannade koskit doften som sprider sig så härligt på landet så här års urk.

Har lyckats vinna två auktioner till idag, för en krona nu igen. Hmm tror jag får buda hem en ny byrålåda eller nått snart med.

            


Drömvinsten here i come...

Eller ja man kan väl i alla fall hoppas hehe. Spelade på lotto idag, första gången någonsin så ska bli spännande att se hur det går. Det är ju inte annat än att man börjar känna sig gammal när man spelar på lotto, tantan i kassan lyckades dessutom övertala mig att skaffa ett spelkort, vad jag nu ska med det till som spelar typ två gånger om året haha men jaja. Spelar man inget så vinner man minsann inget heller.

Har inte fått ett endaste paket idag :( trodde faktiskt att det med tre bodies i skulle trilla in idag men det kommer väl imorgon. Har inte vunnit några mer roliga auktioner heller, men har en hel hög som slutar imorgon så det kanske blir några roliga vinster då.

Vart illamående i förmiddags igen, tror dock att jag är i allra högsta grad sken grevid och inget annat. Men vi får väl se, ska försöka hålla mig ifrån att testa förren till helgen, vi får väl se hur det går, jag brukar inte vara så duktig på att låta bli hehe.

Nu är det dags för lite lunch, korvstroganoff med ris mums


Gravid eller magkatarr?

Känner mig till och med riktigt pigg än så länge. Kan ha något att göra med att jag äntligen fått min dator inkopplad med stereon med surroundsystem så jag poppar så det står härliga till, på super hög volym, härligt att bo på landet så man inte stör några grannar hehe. Hade kommit en väldans massa paket i brevlådan idag från mina tradera fynd! Så glad, är jättenöjd med allt, och vissa utav kläderna var till och med över förväntan!

Mådde halv pyton imorse och under förmiddagen dock, små illamående och vidriga uppstötningar från medwursten jag hade på frukost mackan urk. Undrar om det är magkatarr eller om det redan kan vara en graviditet? Jaja den som lever får se som det så fint heter. Tycker jag har haft lite mens känningar med så jag vete sjutton...


Seriösa sömn issues...

Fullkomligt slut efter denna natten, vet inte vad som flugit i mig men jag har vridit och vänt och somnat och vaknat hela natten. I vanliga fall kan man utan problem släppa en atombomb i huvudet på mig för sover jag så sover jag djupt. Kommer väl vara zombifierad när jag kommer hem från jobbet sen, men jag får ju lite övning på sömnlösa nätter i alla fall haha.


Skogens guld och höst premiär.

Blev aldrig någon svampplockning igår, så fick bli en sväng idag istället med svägerskan och deras rottis. Två glada hundar som sprang runt som dårar och badade i diverse dypölar, mindre roligt... Men desto roligare var ju att vi i alla fall fick en hel del kantareller! Så ikväll blir det köttgryta och potatis mums. Har faktiskt längtat efter hösten lite på ett sätt, just för att kvällarna blir lite mörkare, man kan tända levande ljus och njuta av god mat! Inte för att jag inte gillar somrarna, herregud älskar värmen och att kunna vara ute i en blommande natur, men var säsong har sin charm, och idag blir det definitivt höst premiär för min del :) Ska passa på att tända i kaminen också nu när det är lite småruggigt, har fortfarande inte satt på värmen i huset, tycker inte den behövs riktigt än. Innan man kan mysa till det i soffan ikväll så ska det ju dock diskas, lagas mat och dammsugas, helst hade jag velat slänga på en tvätt med... usch usch, bäst man sätter fart! 

 


Blottar varning på mig...

Sitter och funderar på hur jag ska formulera det här inlägget utan att framstå som en total idiot haha. Vete sjutton om det överhuvudtaget är möjligt, men situationen var så skrattretande så jag kunde inte låta bli att dela med mig... Sambon har gått och lagt sig tidigt då han jobbar två skift och denna veckan är tidiga veckan, vilket innebär att han är en mindre social varelse som går och lägger sig vid åtta halv nio och går upp vid fyra på morgonen. Själv har jag tagit en dusch för att sedan njuta av lite egen tid. Sitter därför och koller på true blood på min dator, eller nja sitter och sitter, snarare ligger i soffan... dessutom halvt iordninggjord för natten, dvs naken och inkurad i ett täcke med en katt i famnen!

Någonstans i mitten av ett avsnitt blir jag galet sugen på choklad, ligger sedan och tittar halvt fokuserat på resten av avsnittet eftersom mina tankar surrat in på choklad som ett galet mantra som fastnat på repeat. Kommer sedan på att visst sjutton hade jag en halv japp liggandes i sambons bil, velar i ungefär två sekunder om jag ska orka dra på mig någonting för att springa fem meter utanför dörren, ut till bilen och hämta upp den eftertraktade chokladbiten.  Efter kort överläggning bestämmer jag mig för att vad tusan, det är kolmörkt ute och chansen för att det kommer en bil är så pass minimal att det inte är värt mödan att ta mig uppför trappan och smyga in i sovrummet för att hämta kläder dessutom med risken att väcka sambon... Sagt och gjort så gör jag en galen rusning ut till bilen, iklädd... gympaskor och gympaskor endast. Nu kom det förvisso inga bilar phew, så långt gick det ju bra. MEN när jag haffat chokladbiten och laddar för tjurrusningen in igen så öppnar himlen sig och det fullkomligt vräker ner regn, tänkte snabbt jippie nu halkar jag väl i gräset och blir liggande där med brutet ben spritt språngande naken hela natten, men det var ju bara att pinna på och försöka vara så stadig på fötterna som möjligt haha. Lyckades ta mig in, dyngsur förvisso men hel och med den efterlängtade chokladen i handen. 30 sekunder senare har det slutat regna, tror någon däruppe skrattar gott åt mig för tillfället....

Men nu sitter jag i alla fall här nöjd som ett barn med en rykande te mugg i ena handen och redo att sätta tänderna i min japp :)

Ps. Tilläggas bör att jag bor mitt ute i ingenstans med åkrar som grannar hehe.


Ännu en en-kronas vinst!

Så roligt att man kan göra såna fynd på tradera. Denna gången blev det två byxor och en body samt en tröja, alltsammans för det oerhörda summan en krona haha. 




Hade lagt ett ganska högt bud på en "gullunge" napp från lundmyr också, men blev glad att någon bjöd över mig på den. Har nämligen hittat en internetshop där man får två nappar för 79:-, och med tanke på hur otroligt mycket fina grejjer dom hade så kommer jag ju säkerligen beställa något därifrån så småningom. www.babyshop.se var adressen ifall någon är intresserad.

Nu ska vi snart ge oss ut i skogen en sväng med vovven för att se om vi kan hitta några kantareller. Tycker verkligen det är superroligt att plocka svampen, rensa den däremot det är mindre kul hehe.


Äntligen hemma, trött som få och proppmätt, på gränsen till spyfärdig....

Herregud sicken kväll, blev lite mer folk än det var räknat med och roligt hade vi! Sambon blev dock lite väl rund under fötterna ett tag och höll på att berätta för hela festen att vi minsann försökte producera bebisar. Nyktra jag var däremot snabb att täppa till truten på honom haha. Tänk vad en välriktad spark under bordet kan göra för promillehalten ibland... 

Kräftor och räkor har ätits så det sprutar snart ur öronen på mig känns det som och tröttheten börjar infinna sig. Sambon sitter dock och spelar "Sång till friheten" med Björn Afzelius på högsta volym för mig, sjunger dessutom med, med mer eller mindre falska toner, men ack så gulligt ändå...


Men vad i.....

Min kära kompis upplyste mig precis om att -"passa på å njuta av skaldjur idag då, för sen när du är gravid kan du ju inte äta det." Hakan ner i golvet, smått darrande underläpp, nio månader utan räkor SNYFT. Säger som den där fula fågeln i barnfilmen Grand Prix, DRA MIG BAKLÄNGES IN I FÅGELHOLKEN.

Känner verkligen att jag måste fiska fram lite kunskaper om det här med vad man bör äta och inte, det enda jag visste var i princip alkohol och produkter med opastöriserad mjölk.


Sjuka drömmar och ösregn....

De senaste två dagarna har jag drömt helt galna drömmar. Vaknar först halvt hysterisk för att sedan inse att det var en dröm och skaka på huvudet och le lite lätt åt min galna fantasi. Igår drömde jag att jag först och främst passade någon rikemans hus som var larmat upp till tänderna och jag skulle inte släppa in någon. Helt plötsligt kommer det en karl och ringer på dörren och jag försöker förklara genom dörren att jag inte kan släppa in någon för herrn i huset inte är hemma. Någon sekund senare så låses dörren upp och en hel drös med folk trillar in och börjar vandra ut ur huset fullt med saker i händerna. En kvinna som var med i det gänget synar mig uppifrån och ner sen dumpar hon över en famn med kläder till mig och säger att de ser ut  att passa mig och jag skulle ta dom. Sen skiftas "bilden" så där snyggt som det bara kan göra i drömmar utan att man blir förvirrad. Nu var jag helt plötsligt i mitt hem och  svågerns sambo kom över en sväng och medan vi fikar så kommer det fram att svågern vart otrogen och de skulle nu separera. Sedan börjar det även här trilla in folk, men denna gången personer som jag känner, och som kommit över för att de skall ha ett överraskningsparty för mig. Paketen börjar trilla in och i hälften av dem ligger bebis saker, trots att ingen av dem jag fick paketen av skulle veta om att vi försöker få barn... Kom också fram att allt det här som hänt när jag passade huset var iscensatt och att kläderna jag fått tryckt i famnen också var presenter.

Inatt var nästan ännu värre, då drömde jag att jag var gravid och att en kompis till mig och sambon la an på mig och föreslog partnerbyte, vilket gjorde mig topp tunnor rasande och jag ifrågasatte hans hjärnkontor. Då säger han att -"Jamen C har ju redan provat på det". Efter många om och men och diverse utpressningar och hot mot den här vännen kommer det fram att min sambo C, tydligen skulle ha fått till det med en vän till mig, som bor i norrland 110mil härifrån och aldrig har varit här och hälsat på överhuvudtaget haha. Sen var hon hux flux här nere och jag skulle konfrontera henne... Innan den drömmen hade jag dessutom haft en dröm där jag VAR harry potter och skulle slåss mot dementorer... ja jag säger då det. Ibland undrar man ju hur hjärnan producerar dessa underliga drömmar.

Idag ska jag försöka klämma in ett besök hos en kompis och hjälpa henne installera nytt modem, sen blir det eventuellt en sväng på stan för att titta regementets dag eller vad det var, sambon som vill dit. Ska hinna åka till affären en sväng och fixa kräftor och grejjer till ikväll med så ser ut som dagen har ett fullspäckat schema allaredan.


Äsch nu ger jag upp...

Har suttit här en bra stund och pulat med en snyggare layout men snart har jag slitit bort all hår på huvudet för att få det att fungera så nu lägger jag ner det för idag. Det kommer en snyggare layout så småningom men just nu känns det tyvär rätt så avlägset, trist att man inte är duktigare än vad man är på html.

Har vunnit ett par auktioner till, jisses vad det kommer dimpa ner paket här hemma i nästa vecka. Men vad sjutton, har suttit och budat tio kronor och lyckats ta hem dom så jag är mer än nöjd. Kläder kan man väl inte få för mycket av? hehe...

Är totalt super förälskad i velour brallor och har vunnit två par, blev visst ett par jogging brallor också o.O 

          

Sen så lyckades jag buda hem diverse bodys för fyndpriser. Särskilt nöjd är jag för den med tre bodys, den vann jag med ett bud på en krona, det är ju nästan skrattretande.

                             

Nu måste jag ju dock försöka hejda min shoppingiver lite känner jag haha. Annars kommer jag ju fullkomligt drunkna i kläder innan det är dags. Tänkte ge mig på att kolla på lite andra saker istället, mobil till säng och vagn osv. Har försökt hitta en lista på vad det är man behöver inför födseln, men har inte hittat någon bra lista, så om någon har ett bra tips får ni gärna tjoa till. Slår vad om att det kommer dröja jättelänge innan jag blir gravid eftersom det just nu är det enda som maler runt i mitt huvud, men det sägs ju att sånt inte har någon effekt så vi får ju hoppas på det. Men man har ju hört en hel del historier om människor som försökt i flera år utan framgång, och sen när de ska adoptera så blir de hux flux gravida.

En kompis är beräknad till 15/9 så nu är det inte långt kvar för dom! Har kollat runt lite efter någon fin present till dom, vill gärna ge något speciellt och som inte är kläder/gosedjur. Har fått för mig att det är de vanligaste presenterna. Är väldigt förtjust i Lundmyr of Swedens (www.lundmyr.com/) kollektion, så funderar på en "gullunge" napp, men vi får se vad det blir. Om någon har några bra tips så får ni gärna komma med dom!

Nu är det snart dags att hoppa i säng, har tre dagars välbehövd ledighet framför mig som är väääääldigt välkommet efter en idiotisk jobbarperiod på tio dagar i raken. Men är man timanställd så är man, då tar man helst alla pass man kan få, för man vet aldrig när man är behövd. Idag ringde dock min ena chef och erbjöd mig ett vikariat på tre veckor så det var skönt.

Imorgon blir det kräftskiva med svåger och hans fru, har längtat efter kräftor. Är en stor skaldjursfantast så det blir riktig frossa vill jag lova. Har dock (ja jag vet jag är lite knäpp haha) funderat på hur jag lite snyggt ska undvika att dricka vin eller dylikt till, har bara fått för mig att jag inte vill för att det finns ju faktiskt en liten mikroskopisk chans att det har tagit sig på denna ägglossningen. Väldigt galet egentligen att man ska behöva ha förklaringar till att inte dricka, men vill inte att de ska slå på bebis radarn och förstå att vi försöker. Hmm får nog fundera lite på det där tror jag....


Jippieeee

Hade vunnit en auktion som jag höll tummarna hårt för! En body och en pyjamas från miffy och för ett riktigt fyndpris med, tänk vad lite som behövs för att man ska gå runt med ett leende på läpparna ibland :)




Välkommen till min nya blogg!

En blogg som ni säkert redan har gissat handlar om barn och längtan efter barn. Jag och min sambo har bestämt oss för att det är dags att sluta med p-pillrena och köra på. Nu kommer kanske många långa månader innan tant röd bestämmer sig för en semester, kanske kan jag börja uppdatera om hur det är att vara gravid redan om en månad, vem vet. Jag hoppas i alla fall att hon bestämmer sig för att ta en semester redan den 13e september då hennes nästa besök är inplanerat. En sak som är säker i alla fall är att baby febern helt klart infunnit sig redan nu, på gott och ont haha. Har nog aldrig varit så "skendräktig" som nu då det faktiskt finns en chans att det är någon som växer därinne. Har redan för några veckor sedan införskaffat ett par bodys vid senaste shopping rundan på ullared, kunde helt enkelt inte motstå. För och inte tala om sedan vi bestämde oss för att verkligen börja försöka, herregud så beroende framkallande tradera kan vara, budar så det står härliga till!!! Och sen är det ju det här med vagnar, ska man köpa en ny eller kan man hitta en minst lika fin och bra på blocket? Vad vill man ha för vagn, vart ska barnkammaren vara, ska man ta reda på könet eller inte, vad kommer jag få för mammapenning, vilket dagis ska man välja.... ja herregud, tror bestämt att detta är en sjukdom och jag har drabbats av ett allvarligt fall av babyfeber! Men tror bestämt att det är en ganska mysig sjukdom ändå, eller vad säger ni andra offer hihi. Tror jag ska offra lite tid på att snygga till bloggen lite innan det blir dags att gå in och kolla av tradera :)


RSS 2.0